fredag, december 09, 2005

Status på Star Wars trøjen

Britt har spurgt til Niels Peders Star Wars trøje, så her er lige en status!
Den er faktisk næst på listen over projekter der skal gøres færdig, men jeg skulle lige have djævlehuerne færdig, inden min søster skal på sygehuset til rutineundersøgelse med Caroline, og så sneg der sig lige et lille projekt med høj prioritet ind - hvert år laver jeg en pakkekalender til min svigermor, og en af pakkerne i år er et halstørklæde i naturuld, perlestrikket på p9. Jeg glemte desværre at tage et billede.

Men tilbage til Star Wars trøjen - jeg er snart færdig med at hæfte ender på bagsiden, så skal ærmerne syes i, halsen skal strikkes og lyssværdet skal broderes, jeg var begyndt at strikke det i, men bestemte mig for, at det var nemmere at gøre pænt hvis jeg broderede. Jeg er lidt i tvivl om der skal broderes med sort i farveskiftene?! Forslag modtages gerne!!!

onsdag, december 07, 2005

Djævlehuer til Englebørn (ikke for sarte sjæle)















Som nævnt tidligere er det ikke lige mig at strikke sokker. Istedet strikker jeg djævlehuer til Viborg Sygehus, og her er 8 stk. klar til aflevering med en julehilsen.
Grunden til at jeg strikker djævlehuer er, at da Johannes blev født i december 2002, havde han vejrtrækningsproblemer, og han blev indlagt på neonatalafdelingen. Han fik hjælp til at trække vejret i 3 dage, så blev han ramt af kraftig gulsot, og lå i lys 3 dage. Efter en uge blev vi udskrevet. 4 uger gammel fik han RS-virus og var indlagt i 13 dage, heraf 6 dage på børneintensiv på Skejby.
I november 2004 fødte min søster en lille pige i 26. graviditetsuge, hun vejede 860g!!! Den første måned var hun indlagt på børneintensiv på Skejby, og derefter 2 måneder på Viborg neonatalafdeling.
Efter sådan et par oplevelser bliver man pludselig glad for at betale skat!!!!!!!!!
Og når jeg nu ikke gider strikke sokker, hvad er så mere nærliggende end at strikke djævlehuer til Englebørnene!?