tirsdag, juli 24, 2007

Strålende ferie

Jeg elsker at have fri, elsker at bruge tiden på alting og ingenting. Sommerferien er foreløbigt blevet brugt til familiehygge. Der er blevet set fjernsyn, strikket, ordnet huslige gøremål, lavet hus, drukket masser af rødvin og spist god mad.
Vi har været ude at køre med veterantog fra Randers til Allingåbro, en stor oplevelse for drengene, og at se deres begejstring er alt hvad jeg behøver.
Vores sommerferie er halvt brugt, og der venter flere oplevelser om hjørnet, mere familiehygge, mere strik, mere rødvin og god mad, og ikke mindst samvær med gode venner.

En kort fiberrelateret opdatering må der til

Endnu en oppefra og ned raglan er færdig, en ny er selvfølgelig på pindene. Bullen på Blaze er halvvejs til ærmegabet, og jeg er så småt begyndt at tage tilløb til HF Diva. Faktisk er det et langt tilløb, for jeg fik Diva i julegave for 2 år siden, begyndte på den og fortrød farverne. Så kom der andre spændende projekter i vejen, og Diva røg i skammekrogen. Jeg har nu endelig fået købt andet garn, så farverne bliver rigtige, og den SKAL være næste projekt.

Billeder må vente til kameraet har fået ny energi!!!!!

torsdag, juli 12, 2007

Skal vi lege tidsfordriv!?!




















Blaze er færdig

Enderne er hæftet, trøjen er prøvet på, den er vasket ogDen er for stor!!!!!

Så jeg har leget tidsfordriv, og trævlet bullen op igen. Den vil nu blive strikket på ½ nummer finere pind, og så skulle det kunne gøre det.

Sådan noget tis! Det er 9 måneder siden, at jeg startede på den, og jeg har glædet mig, som et lille barn, til den var færdig. Men så ved jeg da hvad jeg skal strikke de næste par måneder!!!

Ikke mere herfra - jeg skal hen og slå 282 masker op!!!!!