mandag, december 11, 2006

Blaze of glory


Jeg får slet ikke blogget det jeg gerne vil, og synes der er meget mere at fortælle, end jeg rent faktisk får fortalt. Men sådan er det vel når dagene løber ud i et, og energien ikke slår til.

Men derfor skal I ikke snydes for en status på Blaze. Jeg er nået lidt længere end på billedet, men med det manglende sollys kan det godt være svært at sidde med - det bliver hurtigt hårdt ved øjnene.
Foreløbig status er, at den bliver et hit, og jeg glæder mig til at komme videre med den.

Som jeg har nævnt før, har jeg strikket med fra sidelinien på slumretæppe-projektet hele året. For en måned siden meldte jeg mig så officielt (nu kunne jeg se at målet var nært), og hvad sker der så - firkanten for december skal være hjemmedesignet!!!!
Av, den sved ;-)
Efter at have tænkt og søgt på nettet et par dage, fik jeg fortalt manden om projektet, hvorefter han kom med det perfekte forslag (sådan er han altid). Så blev der søgt på nettet og i bøger, sammensat et mønster, og pt. er jeg 1/3 af vejen på decemberfirkanten.
Jeg glæder mig som et lille barn til at vise frem og få kommentarer - men det må altså lige vente lidt endnu.

2 kommentarer:

nielsenstrik sagde ...

Hej
Sort garn og mørke aftener, ja det passer ikke rigtig sammen, men flot ser det ud det du har fået lavet.
Det blir spændende at se din decemberfirkant.
Kh Jane

Kristine sagde ...

Hej Anne
Det lyder som om at du har overhalet ihvertfald mig med GAAA tæpet. Jeg har lige fået den firkant færdig, som jeg strikkede på i Svendborg.... Jeg har måttet prioritere hvilke strikkeprojekter jeg ville have færdige og de sidste mange måneder er GAAA blevet skubbet tilside. Jeg tog det med som det alternative strikketøj til en børneraglanbluse da jeg i weekenden (forlænget) holdt ferie med børnene i huset i Salten. En dejlig weekend - nu virker det mere virkeligt at vi skal flytte dertil - skal blot have de sidste brikker på plads....

mvh
Kristine, Køge