søndag, april 29, 2007

En dejlig weekend er snart slut

I går tilbragte jeg eftermiddagen hos Kristine i Salten til Strik-in. 4 andre skønne kvinder havde også fundet vej til hendes dejlige terrasse. Der sad vi og ordnede verdenssituationen alt imens pindene glødede. Hvor var det herligt. Jeg kendte ingen af dem specielt godt, men alligevel gik snakken og tiden.
Tusind tak alle sammen og ikke mindst Kristine!!!!!

I dag fylder Esbens mor år, så vi har været forbi til kaffe. Det er desværre mest af pligt. Hun er meget speciel og ikke en jeg ville bruge tid på, hvis ikke lige det var fordi, hun i sin tid fødte den mand jeg er gift med. Man kan vel sige, at vi har et typisk svigermor/-datter forhold. Til tider fungerer det rigtigt fint og til andre tider kan vi slet ikke finde melodien.

Jeg har endelig fundet Blaze frem igen. Jeg er ved ærmegabet på bullen og første ærme er klar til at blive strikket sammen med. Andet ærme er netop påbegyndt, men klovnen (yours truely) kan ikke huske hvilken størrelse pind der er slået op på!!!!!!!!!!!! Så der må lige et par strikkeprøver til.

1 kommentar:

Kristine sagde ...

Og jeg kan kun sige at jeg også havde en dejlig eftermiddag. Jeg fik endda strikket lidt - og er fortsat i dag - så nu er lidt mere end 2/3 færdig med det Nazaré slå-om-sjal jeg begyndte på til Strikkefestivallen i Svendborg!
Håber at du fik nydt vejret i dag også :-)