tirsdag, juni 12, 2007

Jeg er så dygtig - se den skinnende glorie ;-)

En af nabopigerne venter sig til juli. Hun havde købt noget garn i Rema, som hun gerne ville have et babytæppe af. Jeg tilbød at strikke det, og som jeg sagde til hende: "jeg ville ikke tilbyde det, hvis jeg ikke gad".


Projektet var hyggeligt og hurtigt. 80 masker på pind 10, og så derudaf i perlestrik til de 7 nøgler var brugt. Men sikke et lorte garn, der var så mange knuder på. Men hvad kan man forvente af 100g for kr. 20,-!?!
Farven er mintgrøn og tæppet er dejligt blødt. Og ikke mindst - det kan vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen. Så alt i alt en succes :-)
Blaze er blevet samlet i et stykke, så nu venter der nogle lange omgange. Jeg er stadig sikker på, at den bliver en succes og den er mit foretrukne strikketøj pt. Desværre har jeg ondt i højre arm for tiden, og det er ikke nemt at sidde med sådan et tungt strikketøj når armen værker.

Esben er i USA igen, på foreløbigt sidste tur. Det er næsten som at være på ferie, når han ikke er hjemme. Drengene og jeg hygger, får let mad (jeg hader at lave mad), tager tingene i den rækkefølge de kommer. Lejer en god film, tager tidligt hjem fra arbejde, børnehave og klub. En masse småting der gør det hele mere overkommeligt.

1 kommentar:

Mette G. sagde ...

Dejligt strikketøj - begge dele.

Jeg har det fuldstændig ligesom dig. Jeg hader at lave mad og har meddelt husfaderen, at den dag vi ikke har børn hjemme mere, må han tilmelde sig pensionistmaden, hvis han vil have varm mad ;-) Eller selvfølgelig lave den selv!

Hilsen
Mette