onsdag, januar 19, 2011

Strikkemål 2011

Det er sådan set meget enkelt. Der skal strikkes af lager, og alle ufoerne skal laves færdige. Vi nævner i flæng - Eng af Anette Danielsen, Dropshue til veninden, Slumretæppe påbegyndt for flere år siden, da webstrikkerne havde GAAA på programmet, Diva af Hanne Falkenberg og huer til neonatal på Viborg Sygehus.
Det er egentligt ikke for at lageret er ret stort, men jeg tror alligevel, at det kan række det meste af 2011 ud. Og så er der jo lige gavesækken som skal broderes færdig inden udgangen af november i år.

Jeg har diverse færdige og næsten færdige projekter der venter på en fotografering. Kiwi - igen AD - til yngstebarnet. Hue til én af pigerne til hundetræning. Barselsgave til en yndig lille pige i byen, hun er så snart 3/4 år gammel, men det tog tid at finde den helt rigtige model til hende.

Jeg er ret sikker på, at diverse kurve, kasser og poser gemmer på noget glemt og godt gemt. Så det bliver faktisk lidt spændende at få ryddet op og ud i projekter og garn.

Så 2011, jeg er klar. Frem med det første projekt :-)

2 kommentarer:

Linda sagde ...

Og så fik jeg lige læst mig igennem et par år af dit liv, fru And - og tænk... vi har været på strikkefestival sammen?
GAAAA (B?) - den har jeg også haft i tankerne, et halvt århundrede efter at alle strikkede det. Jeg har 2x 20 ngl karisma fra drops, et til hvert af de store...

Anonym sagde ...

Hejsa Fru And.
En lille hilsen fra din tophue og hundeveninden.
Hold da op sikke mange fantastiske ting her er, det er jo spændene at læse.
Jeg tænkte om ikke du kan smide dit tlf afsted til mig på min hjemmeside, så vi kan komme i kontakt hvis der er noget med træningen.
www.voresmikkel.dk
Knuz og krammer herfra