torsdag, september 22, 2005

Start vanskeligheder

Ja, jeg synes faktisk, at mit nye liv som blogger har haft en svær start!
Hvad skal jeg skrive?
Hvor meget skal jeg skrive?
Hvor ofte skal jeg skrive?
Er der nogle af de andre strikbloggere der gider læse min blog?

Øv altså!!!

Men al begyndelse er jo svær, og jeg har trods alt ikke været her mere end knap 10 dage, så mon ikke det bliver bedre!?!

På pindene har jeg en sweater til Johannes i noget meleret garn fra Bilka (billede følger), faktisk skulle jeg til at sy den sammen, da jeg opdagede, at ærmerne var ca. 10 cm for lange!!!!!

Jeg er da også lige i gang med en sweater til Niels Peder, stærkt inspireret af Britt's Star Wars trøje. Men selvfølgelig passede mønsteret ikke den unge herre, så jeg måtte igang med et større detektivarbejde, og endte med at lave mønsteret selv efter et billede af Anakin Skywalker og Darth Vader (her følger også et billede senere).

Og så har jeg da lige endnu et projekt på pindene;-) Endnu en lille trøje til den unge dame der fik den stribede (se indlæg fra 13 september).

Åh ja, lige som mange af jer strikker sokker som tidsfordriv, så er mit tidsfordriv djævlehuer til sygehusene, så der er da også lige en lille sag i gammelrosa på vej;-))

Når jeg får taget nogle billeder vil jeg fluks opdatere denne post.

4 kommentarer:

Bettina sagde ...

Pyh, for lange ærmer - nåh, det er vel i den "nemme ende", så det ikke tager for lang tid at kote af. Det KAN se fedt afslappet ud til små børn med opsmøgede ærmer...men 10 cm er alligevel ret meget. *hihi*

Bettina sagde ...

Glemte lige...at det er DIN blog, så du skriver, hvad du har lyst til og alt det eller kun den smule, du selv vil. Mange, der begynder med blogs, er usikre på "hvad det er for en størrelse", men man finder hurtigt en rytme, gør bloggen til sin helt egen...og SÅ bliver det rigtig godt og hjemmevant for dig. :o)
Og vi læser med, det kan du tro...

britt sagde ...

Tillykke med bloggen, Anne!
Nej, hvor jeg glæder mig til at se en ny variant af star wars trøjen....
...og helt enig med Bettina - du skriver lige det du selv har lyst til!
:-) britt

Elisabeth sagde ...

velkommen i både blog-land og webstrikgruppen :)
skriv så lidt og så meget og så ofte og sjældent du har lyst til ;)
Jeg tror de fleste bloggere har perioder hvor de skriver ofte, og lægger mange billeder ud, og lige så mange og lange perioder hvor det hele går lidt mere langsomt... man tager det som man selv har lyst ;)

hilsen
Elisabeth