mandag, november 15, 2010

Genbrug

Jeg elsker gamle ting eller bare ting med en historie. Jeg er vokset op med, at gaver gives med en "historie" eller begrundelse for købet. Det var mest min Farmor der altid havde en lille fortælling knyttet til gaven, men jeg har selv arvet "genet".

Så her kommer historien om mine vasketøjsposer :-)


Jeg manglede noget til mit vasketøj. Før havde jeg et stativ med poser på, men det fyldte for meget, så det blev konstant flyttet rundt i badeværelset, alt efter hvad man skulle derude. Så kom jeg i tanke om, at poser der hang på en krog på væggen ville være løsningen, og da jeg samtidig havde 2 gamle dynebetræk som havde set bedre dage, var løsningen lige for :-)
Min Mormor har hæklet mellemværket og syet sengetøjet til mine forældre i sin tid, men det var blevet noget slidt på bagsiden og øverst, så jeg sprættede dynebetrækkene op og kasserede bagsiden. Min Mor syede 2 poser af forsiderne. Vi var enige om, at en passende størrelse var halvdelen af stoffet over mellemværket og halvdelen af stoffet under mellemværket. Men i stedet for at klippe det overskydende af, blev det foldet ned/op til mellemværket, så posen er dobbelt og dermed ekstra stærk. Øverst er der syet en løbegang, som har fået en snoet snor af bomuldsgarn, og nu skal jeg bare ha sat krogene op :-)

Jeg elsker nostalgi :-)

Ingen kommentarer: