fredag, november 18, 2005

Jeg mangler plads!!!!!!!

Se lige hvad jeg har hentet hos min svigermor;-)

Nu er der så bare det problem, at jeg ikke ved hvor det skal være:-( Lige nu står det i det lille kammer der også er gæsteværelse og engang skal rumme et klaver. Det er ellers ikke fordi vi mangler kvadratmeter. Som I kan se på linket der hedder: Vores husprojekt, er vi igang med en om- og tilbygning, så huset nu er på 200 kvadratmeter, plus kælder!!!!

Hmm, det kræver lige lidt overvejelser.......

Og så var der da lige en ny webstrikker der ville vide hvad vi andre nørkler med - så Bitten (og I andre) her er listen:

1. Star Wars trøje til Niels Peder, den mangler at få hæftet ender og blive syet sammen.2. Kauni poncho, første stykke er strikket, men jeg har ventet på garnvinden for at kunne gøre ponchoen færdig:-)

3. Mariehøne hue og vanter (kan de komme ind under pulsvarmere) til min niece Caroline. De mangler bare at få hæftet enderne.

4. En top til mig selv med snoninger og hulmønster på forstykket. Her mangler jeg kun en halv ryg.

5. Sidst men absolut ikke mindst - alle mine djævlehuer til Viborg sygehus, de skal syes sammen og ha hæklet snorer i. Jeg har en deadline den 15 december......

Jeg har en fornemmelse af, at jeg har glemt noget, måske er det det sjal jeg begyndte på, bare for at begynde på noget!!!! Det bliver klart trævlet op igen, når jeg har en bedre anvendelse for garnet:-))

2 kommentarer:

Susanne sagde ...

Du er da en heldig kartoffel !! Jeg er blevet lidt lun på så'n gine.
Egentligt ikke fordi jeg har brug for den, meen... den er jo lidt smart !! Godt at barskabet var til toddy'er !! Spændende udvalg!
God weekend.
Kh
Susanne i SIlkeborg

Bitten sagde ...

wheeeeee kan helt mærke min dårlige samvittighed over for mange projekter i gang, forsvinder...takkkkk.

Ihhhh lækker garnvinde..har selv næsten lige budt på en på qxl, man "vandt" den nu ikke :):)

Så lige du strikker huer til hospitaler.. Så jeg smider lige en tak af herfra Amager.. Vi er nogle af dem der har haft meget glæde af, at folk strikkede huer til hvidovre... Så TAK til dig og andre hospitalsstrikkere.

Kram Bitten (Amager)