fredag, november 04, 2005

Kattens til familie


Jeg har lagt mærke til, at mange andre strikkere her på nettet har katte, så her er da lige Familien Andersens husdyr ;-))
Kapper er en kastreret hankat, han er 4 år gammel og den kloge af vores katte! Han er utroligt elegant og smidig, burde ha' været en hunkat ;-))Mickey er kuldsøskende med Kapper. Mickey er også kastreret, men modsat sin bror er han torske dum og mere elefant end elegant ;-))

Nyeste skud på stammen er Lakrids (hvad skal man ellers kalde en sort kat!?)

Lakrids tabte jeg mit hjerte til, da vores dagplejer, der kun har udekatte, fortalte, at Lakrids var indekat hjemme fra hendes stedfar, der nu lå på syghuset, og ikke havde langt igen. At han så også hed Lakrids, som den sorte kat jeg havde som barn, afgjorde sagen!!! Han blev hentet en onsdag aften hvor Esben var i Belgien (så kan han lære det ;-)) Vi ved ikke præcis hvor gammel Lakrids er, men vi skyder på knap et halvt år. Han har altså gule øjne, selv om de ser blå ud på billedet.

2 kommentarer:

Bettina sagde ...

Skægt - jeg har oplevet én klog hankat i mit liv, og den var også rød! Lakrids - har jeg aldrig oplevet før, men det er da et super navn til en sort kat (mine 2 absolutte soul mate-katte var begge sorte - hankatte - begge hed Osiris *s*)

Vivian sagde ...

Uuuhm for et lækkert stykke Lakrids :-)
Hvis billedet er nyt ville jeg nok have gættet på yngre end 6 mdr. - dejlig er han i alle fals !!!

KH Vivian