tirsdag, januar 24, 2006

Masser af strik - alt for lidt tid

Jeg får rent faktisk strikket lidt, der er også flere ting der er næsten færdige, men det der med montering af altså ikke det sjoveste.

Men der hænger et sjal på ginen der bare skal have hæftet enderne.
Min kauniponcho skal bare syes sammen.
Jeg manger 10 cm på ryggen af en top til mig selv,
og så måtte konen da lige starte et nyt projekt, fordi noget garn lå og råbte højt, så jeg er i gang med en trøje/jakke i noget rødmeleret uldgarn jeg fandt sidste sommer i Bilka, og der mangler kun et ærme og bærestykket. Den kan vel hurtigt blive færdig når det er på p9!!??!!

Der bliver ingen billeder i dag af alle disse projekter, men jeg skal nok vende stærkt tilbage ;-)

Jeg glæder mig som et lille barn - jeg skal til min første strik-in på Lørdag hos Hanne i Silkeborg :-)
Esben tager til USA om morgenen, Niels Peder skal til fødselsdag og Johannes bliver afleveret hos Mormor og Morfar, og så har jeg helt fri til at "tøse" lørdagen væk. JUBIIIII

Årets knit-a-long i webstrik regi er et slumretæppe inspireret af aranstrik. Jeg har ikke tilmeldt mig, men det kribler i fingrene, og jeg har købt lidt garn til det (brugsens strømpegarn). Men hvis jeg giver mig i kast med projektet bliver det en uofficielt deltagelse. Når der kan gå en hel uge imellem, at jeg har fat i strikkepindene bliver jeg nødt til at prioritere, og så står strik hvor jeg skal koncentrere mig meget ikke øverst på listen. Men vi bestilte ny sofa i weekenden - rød læderhjørnesofa (Esben synes det er lidt "porno") - et råhvidt aranslumretæppe vil altså se brandhamrende godt ud der på!

Ingen kommentarer: