søndag, januar 08, 2006

Reflektioner og Star Wars

En glædelig jul og godt nytår til alle jer derude.

Vi har som så mange andre været ramt af sygdom i julen, og først nu er vi ved at ramme normal på barometeret!!

For første gang holdt vi jul i eget hjem, bare Esben, drengene, Esbens Mor og jeg. Det kan anbefales.
Jeg var på forhånd noget betænkelig ved det, ville drengene ikke savne de mange mennesker omkring sig!?! Men netop fordi vi ikke var mere end 5 ialt, var der tid til at beundre gaver, hjælpe med udpakning og samling, og samtidig nyde lidt mundgodt og en god kop kaffe.

VI GØR DET IGEN TIL NÆSTE JUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En af pigerne i webstrikgruppen (jeg husker ikke lige hvem, undskyld) reflekterede over sit medlemskab i gruppen, og sagde noget i retning af: "aldrig har et gratis medlemskab givet mig så megen inspiration og kostet mig så meget".
Jeg kan til fulde tilsluttet mig dette. Jeg har været medlem af webstrikgruppen siden sidst på sommeren, og i lige så lang tid har jeg haft denne blog. Aldrig har jeg haft så megen fornøjelse af internettet, mit strikketøj, fremmede mennesker (jeg har endnu til gode at møde jer), og manglet så mange timer i døgnet (hvilket også kan ses her på bloggen, jeg mangler stadig at få gjort den færdig, bl.a. diverse links)!

Kære webstrikkere, bloggere og andre der kommer forbi her: Tusind tak for jeres inspiration.

Endelig blev jeg færdig med Star Wars trøjen. Jeg var noget spændt på, om Niels Peder nu også ville gå med den, men da den først var færdig havde han den på to dage i træk, og sov vist også i den. Kan man ønske sig en bedre modtagelse!?!


Han står lidt skævt på trøjen, fordi jeg regnede slaget med da jeg skulle finde midten af ham.

Det nye års strikkeprojekter er mange, og flere kommer sikkert til! Jeg har stadig gang i en kaunieffekt poncho, en top/vest, der ligger garn og opskrift og venter på at blive til en trøje/jakke, jeg fik HF Diva i julegave af min Svigermor, og så dukker der sikkert mere op i løbet af året.

Jeg glæder mig til at se hvad der venter om hjørnet;-)

2 kommentarer:

Susanne sagde ...

Ja det har sin pris at være med i webstrik-regi :o) Har lige været igennem mit STORE lager idag.... pyha, jeg er helt flov over mig selv!!
Vi må snart ha' stablet et stikinn på benene her i det midtjyske....
Kh Susanne i Silkeborg

Susanne sagde ...

nej ! nu fik jeg jo ikke med at Starwars-bluse er rigtig rigtig sej - kan godt forstå at han blev glad for den !! Susanne