onsdag, april 16, 2008

Ændret fokus

Det må være foråret der gør det!
Jeg har ændret fokus på det sidste - strikketøjet har ikke været motioneret de sidste 2 uger, jeg læser istedet.
Efter Esbens og min "forårsrengøringssamtale" er tiden gået med jagt på inspiration til en ændret og forbedret hverdag.
Første skridt på vejen er, at jeg har droppet alt sødt i min kost. Jeg går altid med en følelse af, at om lidt falder jeg sovende om, men nu er jeg frisk det meste af tiden, og det har ændret vores dagligdag en hel del. Jeg blev for 7 år siden medicineret mod depression, og troede egentligt at min medicin (igen) skulle justeres op, men nu har jeg et begrundet håb om at blive på min dosis, og endda muligvis med tiden trappe ned. Egentligt er jeg glad for min medicin, forstået på den måde at uden den ville jeg ikke kunne leve et normalt liv, men samtidig er det altså i min verden ikke naturligt at skulle ha medicin hver dag!!!
Når denne "frelsende" smøre så er liret af skal det så retfærdigvis siges, at i går fik jeg en chokoladesnegl til min formiddagskaffe, den smagte godt, men føj for den hvor blev jeg træt og mørk i mit humør resten af dagen - så kan jeg lære det ;-)
Men det er ikke kun sukker jeg har droppet, rødvinen er også blevet på hylden, den har været min farlige stimulans i weekenderne, når der skulle rettes op på den manglende energi. Mon ikke det kunne tage et par kilo med fra sidebenene?!

Hele denne lange historie om mit liv kun for at sige, at hvis du kommer forbi her for at se strik, må jeg nok bedrøve dig et stykke tid, for jeg tror at strikkebloggen er på vej til at blive en livsstilsblog men med pletvise fiberindlæg :-)

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

men kære Anne, strik kan jeg da se nok af overalt. det at diskutere livets vigtige ting må da være langt mere givende, både for dig og for os der læser med. fortsat held og lykke med det hele. og jeg tror lige jeg afpröver dit råd med sukker nedskæring, föler mig også hele tiden som om jeg er ved at miste bevidstheden.
kh.fra Island
Frida

Lene Sophie sagde ...

Hej Anne.
Jeg har også ligesom dig trappet lidt ned på sukkeret i dagligdagen, og har også fundet ud af at jeg har fået mere energi af det. Men jeg synes det er svært at holde det helt...
Mange varme tanker herfra
Lene Sophie

enaj sagde ...

Jeg tror vi er mange der kunne trænge til en nedskæring af sukker, så inspiration kan vi stadig finde her hos dig omend det ikke lige i første omgang er strik.
Jeg glæder mig ihvertfald til at høre mere om projekt livsstilændring.